Shopping!!!

For et par uger siden var jeg i Vila på Østerbrogade, for at se på deres nye efterårsvarer. Jeg blev positivt overrasket over deres udvalg – lækker, blød strik hang side om side med haremsbukser i et smukt grafisk print og fine accessories.

Jeg faldt straks for denne cool, oversize cardigan i tyk strik, der har et skønt boho-inspireret look med de mange vævninger og douche farver. Strikken er perfekt som en overgangsjakke her på sensommeren – jeg sætter gerne et bælte i taljen for at få en skarpere silhuet. Jeg valgte cardiganen i en lys creme og med brune og sorte vævninger – modellen på billedet er den de har på Vilas webshop, find den her.

Sammen med strikken købte jeg også dette fantastiske pencilskirt i bomuld, der har fine skrå syninger, der ligner bløde draperinger. Nederdelen er en let løsning for alle os, der ikke vil kaste os ud i et DIY-projekt med jerseystof – selvom både Acie og Maria ellers rocker DIY-stilen med bravour – sejt! Og det bedste ved det hele er, at nederdelen kun koster 100 kr!! Derfor hoppede jeg også hurtigt ind på Vilas webshop og købte den i mørkegrå og sort – de to farver er dog udsolgt lige nu, men hold øje med websitet, måske de dukker op igen.

Photobucket

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: