She’s amazing…

… hende Leighton Meester. Har netop set 2 afsnit af Gossip Girl seriens 4 sæson – et afsnit fyldt med drama, intriger og lige så smukke outfits som altid. Jeg synes, det er super inspirerende at se Leighton Meester fortolke rollen som Blair Waldorf, og ikke mindst se hende svæve rundt i balkjoler, chikke pencilskirts og silkeskjorter og, sidst men ikke mindst, fantastiske sko.

Og selvfølgelig bliver man ikke mindre skuffet af at følge med i Leightons eget liv, hvor hun ikke er bange for at iklæde sig vilde outfits som eks. dette paisleymønstrede sæt fra Louis Vuitton, der blev fremvist sidste år til Met Costume Institute Gala.

Photobucket

Nedenfor ses hun en smule mere afdæmpet klædt sammen med costar Blake Lively, der også altid forstår at klæde sig fashionabelt.

Photobucket

Har forsøgt at sammensætte et outfit, som jeg tænker Miss Meester ville iføre sig en fin efterårsdag i New Yorks gader. Er især vild med kjolen fra Carven, der med sine lækre draperinger og smukke rustfarve ville opgradere min efterårsgarderobe med et snuptag.
Marie fra A Fashion Tale er et heldigt asen, for hun har nemlig investeret i den sorte udgave – jeg er sikker på den vil klæde hende og glæder mig til at se hende style kjolen.

Photobucket
Kjole fra Carven, jakke fra Topshop, handsker og støvler fra Asos, clutch fra Miu Miu og øreringe fra Mawi

Er du interesseret i at få inspiration til, hvordan du kan klæde dig som Blair Waldorf, så tjek denne side ud

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: