Foccacia

Da både kæresten og jeg stadig er ved at komme os oven på de sidste dages sygdom, så orkede ingen af os at handle ind eller stå for de store kulinariske smagsoplevelser.
Derfor valgte jeg at kigge lidt i køkkenskabene, og biksede herefter et lækkert foccaciabrød sammen. Det er super nemt at lave og smager bare godt – her med timian, rosmarinkviste og havsalt som krydderier og blød feta som fyld. Brødet er bagt med normalt hvedemel som man plejer, men jeg har tilsat fuldkornshvedemel og lidt grahamsmel for en lidt grovere konsistens. Og så toppet det af med lidt god olivenolie. MUMS.

Her er lidt billeder før og efter en tur i ovnen. Og så den fine bog jeg brugte som inspiration til opskriften.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Comments
2 Responses to “Foccacia”
  1. Meget sejt ikke at orke at stå for kulinariske smagsoplevelser – og så lige bikse et spændende foccacia sammen!;o)

  2. Nana siger:

    He he, ja måske lidt sejt. Men altså det tager faktisk ikke så lang tid – det er langt værre at vente på den bliver klar, så man kan spise den;-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: