Har været en tur i byen..

… og fandt de her lækre sager..

Photobucket

Er blevet helt vild med Silvia-modellen fra Gina Tricot – lækkert slim fit, ikke for lavtaljede, god kvalitet og ikke mindst en fantastisk pris på 159,- kr. Købte et ekstra par i sorte, så jeg ikke slider mit første par så hurtigt, og så en helt klassisk mørk vask.

I GT købte jeg også nogle fine ankelstrømper, der alle har en fed detalje i form af skrift, hjerter og en kontrastfarvet kant. De er perfekte til ballerinaer eller – hvis man tør – som spræl i stiletterne. Og så koster de jo næsten ingenting – me likee.

Og endelig købte jeg en strik fra H&M, som jeg nok skal vise stylet på et tidspunkt. Jeg har tænkt mig at lave et Isabel Marant-ish look og sætte mine læderleggins til – inspireret af dette smukke (og meget hypede) billede.

Photobucket

Et par paillietleggins ville altså heller ikke være af vejen. Strikken er oversize og stor i str. – den findes også i en rosa/creme kombination – og også som tørklæde, som jeg også overvejer. Og så havde jeg lige fået den årlige H&M bonus, så strikken var faktisk gratis – jubii.
Har I også fået bonus, og hvad skal den i givet fald bruges på??

I dag var jeg hoppet i min læderjakke fra Munderingskompagniet, som jeg ellers ikke rigtig har fået brugt. Men farven, der er olivenbrun, er fin i denne sæson – og kombineret med min lammeskindsvest fra Custommade og en strikhue med ponpon, kunne jeg fint holde varmen.

Photobucket

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: