Arhhh…afslapning

Photobucket

I går var jeg som sagt en tur i Nimat Spa – en tur arrangeret af min dejlige kæreste, der som en overraskelse også havde booket en times massage til os. Det var altså tiltrængt, om end vi blev æltet rimelig godt igennem af to meget søde piger – men de kunne deres kram.

Udover massagen slappede vi bare af i deres lounge- og poolområde, hvor der også er spabad. Og så var vi en tur i Guldægget, hvilket altid er en helt speciel oplevelse. Inde i ægget ligger man helt alene, og når døren lukker, slukker alt lyset, en stjernehimmel tændes, mens afslappet musik og en blød massage starter – arhhh.. Vi faldt næsten begge to i søvn.

Efter Nimat snuppede kæresten lige et billede af dagens outfit, inden vi hoppede på metroen og tog ud til Tivoli Hotel for at spise på Sticks’n’Sushi, der ligger aller øverst på hotellets top med en prægtig udsigt over hele København.

Photobucket
Jakke og tørklæde: H&M, støvler:Acne

Her fik vi spist en masse gode sager – jeg har fundet et par billeder fra Sticks’n’Sushis hjemmeside, for der var fyldt godt op i restauranten, så ville altså ikke lige hive det store kamera frem midt under måltidet. Bordreservering kan i øvrigt anbefales, da tjernerne fortalte at der selv på hverdage bliver fuldt hus 3 gange på en aften, mens weekender skulle være endnu værre. Men vi forstå godt hvorfor: Maden var utrolig lækker, omgivelserne æstetisk smukke, og så kunne man ydermere trække frisk luft på en gigantisk tagteresse med udendørs lougemusik.

Photobucket
Endelig får I også lige et par billeder af det smukke hotel, der var humoristisk indrettet med farverige elevatorer, svanen fra Arne Jacobsen, og flere detaljer som man kender fra Tivolis univers.

Photobucket

Photobucket

Reklamer
Comments
2 Responses to “Arhhh…afslapning”
  1. Emma Lovise siger:

    Hejsa!Det lyder som en virkelig dejlig oplevelse!

  2. Nana siger:

    Det var det virkelig også, og kan klart anbefales sådan en smattet og regnvåd onsdag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: