Monday yet again??

Det var mandag i går, men for mit vedkommende, har dagen i dag også været lidt mandags-agtig. Jeg startede nemlig allerede ud med i nat ikke at kunne sove ordentligt, grundet larm fra ovenboen. Derfor var jeg SÅ træt da væggeuret ringede 06.50, så sov et par timer længere – og så bliver man helt groggy. Da jeg endelig var kommet i tøjet og på vej på arbejde, så fik jeg da lige smækket mig ude uden hverken hus- eller cykelnøgler – FLOT!!
Så måtte sende bud efter kæresten, der måtte gå midt fra sit travle job.

Ellers har dagen været fin nok, selvom vi begge er trætte i dag – og risengrøden er meget lang tid om at blive færdig, hi hi.

Her kommer endnu et skævt dagens, mens sådan er det, når man selv skal i gang med kameraet. Så Lise, du kan altså sagtens tage billeder uden stativ og selvudløser, men det er ikke altid det bedste resultat.

Photobucket
Strik: Vanessa Bruno Athé, slacks: Sonia Rykiel, kæde: Miniatyr/

I går viste jeg min yndlingscardigan, men denne smuksak fra Vanessa Bruno Athé er helt klart min favorit strikbluse. Aldrig har jeg ejet en så lækker og blød strik, der udover at holde faconen heller ikke fnuldrer. Og så er blonden en smuk kontrast til den strikkede uld – er egentlig ret ærgelig over, at jeg ikke også fik købt mig den helt sorte udgave.
Og så kom min anden kæde fra Miniatyr/ da også lige på. De er nu fine..

Reklamer
Comments
2 Responses to “Monday yet again??”
  1. Linelein siger:

    Er rigtig vild med både trøjen og halskæden!! Hvor har du købt dem? Virkelig fine fund 🙂

  2. Nana siger:

    Jaaa, de er nemlig fine. Jeg linkede til halskæden i et tidligere indlæg – der kan man købe dem.Blusen er fra Vanessa Bruno Athé, men fra sidste vinters kollektion, så tror desværre den bliver svær at opsnuse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: