3 tip

Her kommer dagens outfit og tre tip i ét – tips der måske kan gøre det lidt nemmere at komme igennem vinterperioden, hvor lette gevandter, smukke accessories og fine sko og stiletter ofte bliver lidt af en mangelvare, i modsætning til sommerens lune dage og mange festlige begivenheder.

Photobucket

Gem ikke dine fine silkebluser væk i skabet, når kalenderen siger november-marts, men smid dem over en enkel rullekrave. Så holder du på varmen uden at være tvunget til at bære strik hver eneste dag.

Photobucket

Husk at få, men gode accessories kan gøre utrolig meget for et ellers simpelt outfit. Gå efter smykker der skiller dig ud fra mængden og viser lidt af din personlighed – køb dem f.eks. på ferier, i genbrugsbutikker eller vælg en anderledes farve eller et skævt snit.

Photobucket

Jeg kender det kun alt for godt selv: Det er sjappet og sjasket udenfor, bilerne og de andre cyklister sprøjter dine fine Acne-støvler til, og saltet giver hvide rande. Hop i stedet i røjserne eller et par lune (og praktiske) støvler og klem ballerinaerne ned i tasken – så kan du være fashionabel og dit outfit gennemført, uden at dine fine sko går helt til i vinterens vejr.

Håber I kan bruge de tre tip – hvis ikke, har I i hvert fald set lidt af, hvad jeg havde på i dag..
PS: Et billede af min adventsgave kommer senere, I promise.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: