New Beauty Stuff

Dagen i dag er blevet brugt på at handle nogle af de sidste gaver ind – hvilket dog var lettere sagt end gjort, da isglatte fortorve, nedfalden sne og ikke mindst de mange store barnevogne, der ikke sådan lige flytter sig (!!!), gav lidt vanskeligheder. Og så kan man da også mærke, der er under en uge til jul, for der var juletravlt i butikkerne, men ekspedienterne var trods alt søde og venlige, hvilket er en flot bedrift på sådan en lørdag.
Kæresten og jeg fik efterfølgende varmen igen med æbleskiver og varm kakao, arh, det var herligt.

Photobucket

Jeg var bl.a. et smut i Urtehuset på Østerbrogade, for selvom det er vigtigt at købe julegaver til andre, så skal man altså ikke glemme sig selv, sin sundhed og sin hud i de kolde måneder. Jeg købte derfor D-vitaminer, som er en mangelvare i de måneder, hvor vi ikke får sol nok. Urtehuset har en fantastisk te-samling og jeg faldt (måske mest for indpakningens skyld, he he) for denne hvide te med vanilje fra mærket Clipper, der er både organisk og bæredygtig te, ligesom indpakningen er udført i bionedbrydeligt materiale. Godt for både krop og sjæl.

Photobucket

Urtehuset fører også det franske, økologiske hudplejemærke Melvita, der siden 1983 har skabt naturlige og organiske produkter. Jeg kendte ikke til mærket i forvejen, men produkterne virker utrolig lækre og gennemførte, så nu vil jeg se hvad de kan. Og priserne er tilmed yderst overkommelige, så det kunne da være herligt at skifte de ret dyre Jurlique produkter ud.

Har snuppet en eau florale (blomstervand) med lavendel, der er en fugtgivende og rensende spray til ansigtet. Og ansigtscremen Bio-Exellence er en flydende dagcreme fyldt med lækre olier og ekstrakter fra bl.a. abrikos og aloe vera.

Læs mere om Melvita her

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: