Sneakers

På et tidspunkt i efteråret lovede jeg mig selv at mine forårssko skulle være et par Sam Edelman sneakers i modellen “Alexander”- længst til venstre herunder. Dem kan jeg dog overhovedet ikke opdrive så er begyndt at kigge lidt på alternativer. De må gerne være lidt specielle og flashy så jeg endda kan tillade mig at tage dem på når jeg skal i byen. Der er ikke noget federe end at bryde sit look med et par fede sneakers, men jeg har dog ikke været så god til at finde de helt rigtige.

Photobucket

Især Hummel synes jeg laver fantastiske sneakers, selvom mange måske synes de er lige retro nok. Disse – de grå helt til højre – har masser glimmer og sidder perfekt på foden. De findes til omkring 500 kroner, hvilket er hvad jeg synes en god sko bør koste. Af en eller anden grund synes jeg ikke en gummisko bør være særlig dyr og jeg er lettere tilbøjelig til at give flere penge hvis skoen har en høj hæl. Underligt egentlig.
De øverste er fra Stella McCartneys samarbejde med Adidas og har nogle rigtig fede detaljer, men er alt for dyre. 3000 for en flad sko? Min logik siger nej. Kan dog godt lide nitte-detaljen som alligevel er meget diskret ved at være flade. Bliver automatisk lidt mere feminint.
Dioniso (nederst) er et mærke der specialiserer sig for at redesigne gamle Converse, som efter min mening er de fedeste sneakers, der nogensinde er lavet. Det bliver dog hurtigt kedeligt når alle har præcis den samme blå eller sorte sko på, så kan godt lide tanken om lidt DIY. Smukke Emilie har gjort det her ved et par fra Hummel og resultatet er altså fierce!
Reklamer
Comments
4 Responses to “Sneakers”
 1. Ida Amalie siger:

  Sneakers ❤ , har også li købt et par som jeg skal rende rundt i her itl foråret !Hummel sneakersne er mega fedeidaalund.blogspot.com

 2. Lise siger:

  Der er virkelig ikke noget bedre 🙂

 3. Line B. siger:

  Jeg er ikke så meget til sneakers ud over converse, og jeg har også DIY'et lidt på mine, ved at sætte stjerne-nitter på nøjagtig ligesom redesignet af converse. :-)cool blog!

 4. Lise siger:

  Converse er altså også de fedeste 🙂 Og tusind tak!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: