bARBARA i gONGINI

Photobucket

Som sagt, så har bloggen været så heldig at modtage en spændende invitation – invitationen er til bARBARA i gONGINIS show under modeugen i denne uge. Vi er meget beærede, stolte og spændte, for vi kan hverken prale af at have eksisteret i mange år eller at have så mange læsere som de store modeblogs. At vi alligevel har fået en billet til den lukkede modeverden er dermed et stort skulderklap.

Lise er jo desværre ikke lige i nærheden af København på torsdag kl. 22, hvor showet løber af stablen – men jeg er klar med kameraet og håber at kunne få et par snapshots af AW11 kollektionen til jer. Synes altid det er så underligt at sidde og se en sæson forud, når man knap nok har fået erhvervet en style fra den nye sæson – men omstillingsparathed er vist lidt et krav, når man har med mode at gøre.

Skal nok lave et lille indlæg omkring bARBARA i gONGINI og hendes designs på torsdag – hvad der først og fremmest kendetegner mærket er dog, at man finder en unik og innovativ sammenblanding af kunst og mode, der udarter sig i et nyskabende univers, vilde og kreative outfits og en interessant og unik styling af modeller og shows.

Sidste år kunne man således finde disse outrerede, men også ret cool pumps, med sylespidse nitter. Perfekt som håndvåben!

Photobucket

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: