Fashion Week Outfit

Uh, er kommet helt bagud med indlæg – har nemlig en masse ting at fortælle og vise.

Først og fremmest kommer som lovet mit outfit til bARABARA i gONGINI showet i torsdags – holdt helt i sort, hvilket viste sig at stemme ganske godt overens med de øvrige deltagere til showet. Det var nemlig langt fra farver eller finurlige mønstre der prægede det moderigtige folk – nej sort i alle afskygninger, knaldhøje hæle og lidt pels hid og did var standarden.

Photobucket

Photobucket

Problemet med sorte outfits er, at de er møg svære at fange på billeder – det nederste billede er lidt grynet, men ville ikke gøre det helt skarpt, for så kan de fine folder og læg på By Zoé blusen slet ikke ses.
Købte blusen billigt på udsalg og det er klart et af mine bedste kup – den er i blød, tynd strik og i virkelig god kvalitet, og så har fronten en fin draperet effekt ved barmen, så det ligner man har en tubetop over en langærmet bluse. Vældig fin detalje – bare ikke på billeder.

Havde tilsat slim GT jeans, lange støvler med plateau fra ASOS, en enkelt kæde fra Carré, cocktail-ring fra Mango og min Sonia-taske. Ikke så meget pjat, men havde ikke lyst til at maje mig selv helt ud en sen torsdag aften.

Reklamer
Comments
2 Responses to “Fashion Week Outfit”
  1. J'adore siger:

    Vildt flot outfit og frisure.. 🙂 Har selv noget ala den frisure du har 🙂

  2. Nana siger:

    Hej J'adore – tak skal du have for de pæne ord. Jeg er egentlig ved at gro langt hår igen, men er nu blevet ret glad for denne længde, så nu må vi se, hvor meget længere det bliver:-)Har du evt en blog, så jeg kan se din frisure? Smid gerne et link.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: