Spring Colours

Sig forår og du er nødt til i samme vending at nævne ordet pasteller!
Pasteller er her, der og alle vegne hver gang vintergækkerne kigger frem fra jorden, og de lysere dage atter vender tilbage. Og jeg kan li’ det – og dem, altså pastellerne. Og jeg hopper gerne i koralfarvede chinos og en mintfarvet bluse – måske ikke på samme tid, men sammen med lidt mørkere og mere neutrale farver.

Men måske der sidder nogen derude, der ikke er helt med på de blide forårsnuancer, når det kommer til store flader som bukser, kjoler eller cardigans. I så fald så er det faktisk slet ikke så svært at få lidt af pastellerne ind i enten garderoben eller hjemmet uden at komme til at ligne Sandy fra Grease (før makeover).

Kodeordet er accessories, for i små doser er de douche farver ganske fine og kan let inkorporeres i det daglige look – hvad enten det gælder boligen, skønhed eller dagens outfit.

Jeg har nedenfor fundet et par eksempler på tilbehør, som du med lethed selv kan støve op.

Photobucket

En pastelfarvet neglelak må næsten være den letteste måde at bruge pastelfarverne på – samtidig med at du kan skifte mellem de nuancer, der er fremme i sæsonen. Med lidt lyse farver på neglene kan du snildt holde resten af dit outfit råt og enkelt, og de girly farver vil bare give en cool kontrast. Essie er en klassikker, når det kommer til pastelfarvede nuancer – husk at de er langt billigere på Ebay. Jeg har her Mint Candy på neglene.

Photobucket

Når det kommer til boligen gælder det om at følge reglen om “lidt, men godt”. Find et par enkelte accessories, gerne med et humoristisk udtryk – f.eks. små figurer, robotter, keramik, puder med print etc. Pasteller er ofte en sæsonfarve, og derfor vil det være ærgerligt at investere i en sart lyserød sofa – så hellere en fed plakat i pastelnuancer, som du let kan skifte ud.

Photobucket

Tasker, bælter, strømper og håraccessories er andre lette måder at få en moderat mængde pastelfarve ind i garderoben – tasken her er fra See By Chloé og er super fin til jeans, en løs skjorte og heels.

Photobucket

Og endelig er der selvfølgelig smykker, der på ingen tid kan opgradere dit look og gøre det forårsklart. Joan Høgh, som disse porcelænsørestikker er fra, har et stort udvalg af de pigede farver.

Photobucket

Her kommer et par lækre sager til yderligere inspiration – de måtte alle sammen gerne indfinde sig herhjemme.

Photobucket
Dukke: Momiji, sandaler: Surface to air (udsalg hos Stylepaste.com), knager: Normann Copenhagen, taske: Minimarket (udsalg hos Stylepaste.com), puder: Ferm Living, cardigan: Fnubbu.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: