6 Pairs I would Love to Own

Når det kommer til sko er jeg nok som de fleste piger – fuldstændig forgabt og fortabt i den fortryllende verden af tårnhøje stilleter, chunky pumps, små fine ballerinaer, luftige sandaler og fænomenale platform-heels.

Jeg E-L-S-K-E-R sko og kan kigge på dem i timevis hos Net-a-porter.com – eller mine egne fine inde i skabet. Og jeg har faktisk en del smukke eksemplarer selv, jeg er bare rigtig dårlig til at bruge dem – for der må jo så nødig ske noget med skobasserne! Men jeg tror jeg må hive mig selv op i kraven og sparke foråret lidt ind med de mange fede par, der bare venter på at se lyset fra skokassernes mørke – ej ok, nu går jeg måske også lidt over gevind af bare iver.

I hvert fald skal jeg forsøge at få dem brugt lidt mere, end jeg gør nu. Lysten til smukke sko er der i hvert fald, efter jeg har fandt disse 6 vidunderlige eksemplarer. Kodeorderne for mig lige nu må være chunky, platform og ekstravagance – det er i hvert fald nøgleord, der fint passer på hver og en af disse herligheder. Savl!

Photobucket
Oppefra og ned: Diane Von Furstenberg, Chistian Louboutin, Alexander Wang, Yves Saint Laurant, Alexander McQueen og Brian Atwood

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: