A Look & a Taste

Photobucket

I søndags nød vi det relativt gode vejr med dejlige venner og en overraskende god brunch. Jeg er en kritisk brunchspiser og bliver tit skuffet over det Københavnske udvalg af æg, pandekager og youghurt med müsli. Når man betaler et sted mellem 100 og 200 kr., så bør røræggen være varm og ikke mindst består af rigtige æg fra høns, og ikke et eller andet erstatningsprodukt. Og brødet skal være nybagt og sprødt, tak.

Utroligt nok blev alle mine høje krav dog indfriede, og det endda på en lokal Østerbro-café, nemlig Pixie på Bopa Plads.

Photobucket

Her blev vi mødt af et serveringsbræt i træ fyldt med ristet rugbrød, diverse lækre pålæg, økologisk røræg med pancetta og en dejlig krydret pølse, en stor pandekage (ikke for tyk) med chokoladecreme, groft brød og meget andet. Og det var simpelthen en fornøjelse til de 119 kr.
Så hermed en anbefaling om at besøge et af Østerbros få, hyggelige åndehuller – jeg skal i hvert fald helt sikkert tilbage til de små, vakkelvorne borde snarest.

Photobucket

Efter mad og kaffe trængte vi alle til at strække ben (man er vel i midten af 20’erne, ha ha), så vi smuttede ind for at udfordre syns-, smags- og lugtesansen i Torvehallerne. Vi kom dog lige til lukketid, så vi nåede bare et par glimt af de lækre forretninger, men jeg ved allerede nu, at Torvehallerne bestemt er en “markedsplads”, jeg skal besøge igen, når maven trænger til lidt gourmetbrød, frisk kaffe eller luksuschokolade. Uhm..

– tja, faktisk er jeg allerede på vej derhen efter kaffe lige nu, det gik vist stærkt, hva!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: