No boots for me?

Som jeg nævnte i går, så var det slet ikke strikken fra H&M, jeg var på udkig efter i mandags. Jeg har længe manglet et par sorte ankelstøvler med en lille hæl, for selvom jeg er vældig glad for mine to par Rützou wedges, så er hælen lidt for høj til et snedækket landskab, som jeg formoder der dukker frem på et eller andet tidspunkt. Savner også et par støvler, man bare lige kan smutte i, der passer til alt, og som kan klare en tur i skoven, cykling rundt i byen, fødselsdage og andre festlige arrangementer. Og jeg troede lige jeg havde fundet mit par, da Bianco igen har fyldt op af deres Lonnie model til den nette sum af 600 kr. (læder).

Men men men, Lonnierne gaber helt vildt meget ved anklen, så de så helt gummistøvle-agtige ud på mig, og det scorer ikke højt i min bog! Ah, så nu er jeg helt lost, synes ikke jeg kan finde en støvle, der passer mig både æstetisk (de må ikke være for lange/spidse), funktionelt (læder, lav hæl), og prismæssigt (maks 1500).

Photobucket

Her er et par bud på den stil, jeg går efter. Acnes Pistols er jo de ultimative boots, men prisen er ikke helt SU-venlig, ligesom jeg også synes, de ser gevaldigt lange ud på foden!?!

Har I bud på andre modeller, så smid endelig en kommentar – thanx;)

//Can’t find the right boots for winther – not too expensive, too high or too long (don’t like a long foot). Please help me!//

Reklamer
Comments
2 Responses to “No boots for me?”
  1. Miss M siger:

    Topshop har nogle ala Acne's pistol:-).

  2. TAK, dem skal jeg da tjekke ud – er det på webshoppen, du har spottet dem?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: