Berlin – a shopping trip (Guide)

Ja godt nok var vores tur til Berlin for snart 2 uger siden ikke en shoppe-tur, men det kunne det snildt blive til i fremtiden, for Berlin er en fantastisk by at bruge mange mange penge i, særligt her i december hvor byen er pyntet op med lys, overpyntede juletræer og hyggelige julemarkeder. Og måske den vigtigste grund til at shoppe i Berlin og mange andre europæiske storbyer – der er relativt gode besparelser af hente på de fleste varer (Hello Zara til gode priser!).
Da dette jo var min første tur til Berlin, har jeg desværre ikke så mange tips til übercool, små hengemte vintageshops, så I må nøjes med de kendte steder for nu.

Fredag brugte vi en stor del af aftenen på at shoppe i det område, der nok er kendt som det største shoppingmekka i Berlin. Området tæller bl.a. gaderne Kurfürstendamm og Tauentzienstrasse, der er tætpakkede med shoppingcentre – Illum og Magasin go home, siger jeg bare. Særlig centeret KaDeWe er et must, hvis du skal shoppe de dyre sager fra de kendte designerbrands, men her finder du også en etage med det lækreste supermarked, små restauranter og barer – et godt sted at snuppe en god tysk øl inden middagen.
Det er også i dette område, at du finder 2 store Zara butikker inden for meget kort gå-afstand med alt for lækre sager, og jeg kunne hurtigt spotte at de har mange af de styles, der hurtigt bliver udsolgt herhjemme.

En anden fab shoppinggade, boede vi faktisk selv på, nemlig Friedrichstrasse. Friedrichstrasse er ikke så tætpakket som Kurfürstendamm og vældig hyggelig at vandre nedad med sine mange caféer og butikker som Zara, Weekday, H&M i massevis, Vero Moda mv.

Vi nåede også en tur til øst-Berlin og Kastanienallee, men dog efter mørkets frembrud. Her finder man små designerbutikker og boligbutikker side om side med hyggelige caféer, så her skal jeg helt sikkert forbi næste gang i dagslys. En anden butik jeg heller ikke nåede at besøge denne gang er Lala Berlin. Vil du et smut forbi og kigge på lækre cashmeretørklæder, finder du butikker her: Mulackstrasse 7.


Er du til julemarkeder, er Berlin sagen, og her er mange at vælge imellem – oplev fx julemarkedet ved Alexanderplatz med det fine pariserhjul.


Et billede taget fra toppen af Berlins smukke domkirke – man kan skimte Alexander Platz og de små stader på julemarkedet.

Og Berlinerne er også lige så hippe som mange bloggere herhjemme (hvis man er til den slags), så elsker du OnePiece dragterne, så finder du også en butik i Berlin, endda med dansk personale. OnePiece: Hackesches Quartier, Litfaßpaltz 2-4.


LV er altid gode til at pynte vinduer. Zara butikker i massevis – jeg nåede 3 på 2 dage! Og OnePiece butikken med voksen-sparkedragter;)

//A little shopping-guide from my weekend i Berlin. Try Kurfürstendamm and Friedrichstrasse and shop til you drop.//

Reklamer
Comments
3 Responses to “Berlin – a shopping trip (Guide)”
  1. Malsen siger:

    Årh, både Berlin og LV vindue i en og samme post! 🙂 Love it!Berlin er så fantastisk.

  2. Malsen: Ha ha, ja en fantastisk kombi. Elsker også den vinduesudstilling med elefanten – de har den også her i København, kan jeg se.De kendte: Tusind tak. Der kommer lidt flere billeder fra Berlin snart.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: