Outfits 2011 – Part Two

Så er det tid til sommer-, efterår- og en smule vinteroutfits fra 2011. Har faktisk stadig et par outfits her fra december, som endnu ikke er kommet på bloggen, så dem må I få her i januar. Stilen adskiller sig nok ikke gevaldigt alligevel i denne kolde årstid.

I juli var jeg til studenterfest i et rigtig godt udsalgskøb – en fin blomstret kjole i pastelfarver fra H&M. Den er klart en garderobefavorit og et godt eksempel på, at selv highstreet styles kan overleve længe i klædeskabet. De blege ben er dog knap så meget en garderobefavorit;)

August var lidt anderledes på outfitfronten, da jeg her var i Thailand. Der er derfor heller ikke de store outfits at vælge i mellem – den gulvlange, stribede bomuldskjole fra H&M blev dog flittigt brug i det varme, fugtige klima. I september var vejret stadig lunt, og jeg hoppede derfor i sandaler, læderleggins fra Saint-Tropez og min dejlige strikcardigan med mønster fra Vila.

I oktober gik jeg tur med kæresten i dejligt solskind, lyse støvler, skindjakke og strikcardigan fra Paul & Joe Sister.

Det er ikke længe siden de her to billeder blev snuppet – både pelsvest og stribet strik er populære herhjemme, så mon ikke de titter frem igen på bloggen i løbet af de første måneder af 2012?

Det var året der gik rent outfit-mæssigt her på bloggen. Snart står den på bobler, godt selskab – og måske en kjole?? Håber I har fundet jeres look til i aften.

//This is part two – the outfits from 2011. Have you found you own glamlook for this evening?//

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: