Finders Keepers – Straight to my Closet

Hurra – et nyt mærke har netop indfundet sig på det danske marked, og jeg er forelsket! Det australske brand Finders Keepers har udover et fashionabelt navn også ramt plet med skønne designs, fine unikke detaljer og gode priser. Mærket blev skabt i 2009, og designerne bag er efter min mening fabelagtige til at kreere luftigt sommertøj i lækre farver og prints og med en masse draperinger og fald i de lette materialer. Tjek gerne Finders Keepers hjemmeside, hvor du bl.a. finder produktbilleder og en fin video, der går tæt på tøjets mange detaljer.

Triercopenhagen.com fører brandet herhjemme, og de har allerede oploadet varer på sitet til priser fra 599 for en skjorte og 699 for et playsuit- find dem her.

Jeg har udvalgt et par styles, der vil være perfekte til forår og sommer – men også allerede nu med uldne strømper og en cardigan. Faktisk er der allerede et par sager fra collagen, der er kommet med mig hjem – hvilke får I meget snart at se, men jeg kan love,  de er fine in real life. Kom sol og sommer, tak!


//An Australian brand has hit the Danish webshop Triercopenhagen.com. I love the light fabrics, bright colours, girly print and small but uniqe details – and of cause the very good prices. Shop the brand here.//

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: