Fashion Week – What to wear?

Modeugen tyvstartede i går med Ecco Walk In Style Award 2012 og fortsætter med shows i dag og resten af ugen. Jeg er så heldig at this lovely lady tager mig under armen og med til et par shows, så jeg igen kan opleve den helt særlige, og næsten magiske, stemning der er, når modeugen i København løber af stablen.

Vi starter i dag med Spon Diogo og fortsætter i morgen og muligvis fredag.

Men men men, mit “store” problem er nu – hvad dælen skal man tage på, når kulden lurer udenfor, og derfor gør det umuligt at svanse rundt i fine, lette gevandter? Ja måske egentlig et dumt spørgsmål, for hvis man blot render rundt med sin jakke på, så er der jo ikke det store behov for at være dressed up indenunder. Derfor er jeg også sikker på, at det bliver min draperede jakke fra V Ave Shoe Repair der kommer på i dag, skønt den ikke er den varmeste sag, jeg ejer. Men den er pæn;)

1. Nederdel fra Finders Keepers hos  Triercopenhagen.com 699 kr., 2. bluse fra Youheshe.com 500 kr.,  3. jakke fra Rick Owens hos Netaporter.com, 4. poncho fra Filippa K hos Nelly.com 1295 kr., 5. Tørklæde fra Gina Tricot 79 kr., 6. stiletter fra Zara.com 599 kr., 7. pung fra Topshop.com 133 kr., 8. handsker fra By Malene Birger nedsat til 359.60 kr., 9. solbriller fra Topshop.com 142 kr..

Faldt over dette billede hos Vogue.com og det gav mig inspiration til et outfit, der ville være super fint til et show. Om end jeg har valgt at opgradere det til en lidt varmere version, og jeg ville under ingen omstændigheder valse rundt i bare ben, der skal altså et par (uldne) strømper under. Men basalt set handler det om fine draperinger (1.), lag på lag (2-4.) og så selvfølgelig et par varme accessories (5.+ 8.). Man kommer heller ikke udenom et par heels (6.), om end disse nok nok er en smule for vilde til mig, en lille clucth (7.) og et par sunnies til den skarpe vintersol (9.)

Men nu må vi se hvad det ender med – et par skinny jeans, en lækker strik og et par støvler trækker også gevaldigt i mig – man er vel magelig;).

//Fashion Week is on in Copenhagen and today I’m lucky to go to a show, but I’m still not sure what to wear. Maybe something like this outfit.//

Comments
4 Responses to “Fashion Week – What to wear?”
  1. … hvis du tager jeans, strik og solbriller på, så er vi modeugens svar på siamesiske tvillinger 😉

  2. J'adore blog siger:

    Lækre sager du har fundet frem 🙂

Skriv en kommentar