Spon Diogo AW12 – Incandescent

Jeg burde have vidst det – min træthed i går blev selvfølgelig byttet ud med sygdom, så pt. ligger jeg i sengen og ser DR K, der lige nu viser shows fra den igangværende modeuge. Fashionabel er jeg ikke lige nu, men hvad gør det, når man kan se de lækre shows fra første parket under dynen – det er altså et hit i min bog.

Jeg har netop set Spon Diogos AW12 show igen på skærmen og sidder med den samme følelse som lige efter showet på Rådhuset i tirsdags – det er en velkoordineret og sammenhængende kollektion med mange fine items, som duoen bag mærket, Mia Lisa Spon og Rui Andersen Rodrigues Diogo, har kreeret.

Kodeorderne for en stor del af kollektionen: Minimalisme, læder items, stram og tætsiddende pasform på alt fra nederdele til kjoler, velsiddende blazere, en smule draperinger og fald og endelig brugbarhed. For det er sandelig en kollektion man snildt kunne hoppe i nu og her og kombinere med strik og silkekjorter.

Selvom kollektionen var mørk og dyster med mange sorte outfits, skarpe frisurer og kolde udtryk i modellernes ansigter, så var der indflettet smukke farveindspil i lys sand, varm rød og stærk blålilla, ligesom kollektionen også indeholdt et smukt guldnistret stof, der blev brugt til bl.a. en jakke og et pencilskirt.

Kollektionen er en smuk vekselvirkning mellem det rå og maskuline, i form af skarpe snit, blazere og herrebukser, og det feminine modspil i kjolernes små skød og det bløde fald i stoffet.

Mit yndlingsoutfit i hele kollektionen var denne tætsiddende, sorte kjole med et fint lille skød og en delikat halsudskæring. Perfekt med stilletter og få men opsigtsvækkende smykker.

Billeder fra Copenhagen Fashion Week.

Spon Diogo var vinderne af Max Factor New Talent Award og havde derfor mulighed for at holde showet gratis. Jeg synes alt i alt, at duoen klarede sig rigtig godt, og deres bud på hvad vi skal iføre os næste efterår er måske ikke så innovativt, men det er brugbart og velsyet tøj, der nemt kan matches med den eksisterende garderobe. Og det er vel i bund og grund også det, der virkelig tæller.

//I’m sick and following the Danish Fashion Week from my bed, but that’s quite okay. I really liked Spon Diogo and their minimalistic collektion with a hint of colour.//

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: