Acne SS12 Shoe Collection

Acne er notorisk kendt for at være umådeligt kreative, når det kommer til deres skokollektioner, der oftest er både vilde og eksperimenterende. Som regel er der styles jeg drømmer om, og så en hel del der på ingen måde falder i min smag (eller som ser ud til at være helt skøre at have på). Men det jeg har set af Acnes SS12 skokollektion er altså ikke helt skidt – faktisk er der flere par der gerne måtte flytte ind i mit efterhånden trange skokammer (som egentlig er spredt til 3 opbevaringssteder, ups). Jeg synes også det virker til, at Acne holder en strammere og mere klassisk linje denne sæson med knapt så meget fokus på de skøre elementer (kork, vildt plateau, og alien-ligende former).

I stedet findes mange af deres klassiske modeller som Pistol og Rider i nye, pæne farver og de nytilkomne, som støvlen Rise og sandalerne Estelle og Fleur, passer godt ind og samler kollektionen til en helhed.

Der er selvfølgelig  også et ægte Acne twist i kollektionen, nemlig lidt barokinspiration. Men det er faktisk også helt ok for mig, når man kan designe en så lækker støvle som Star her, der er et friskt pust til de mange ankelstøvler med medium hæl, vi har set på det sidste.

Star står til 2895 og findes også i efterårets hitfarve bordeaux til de modige. Find Acnes SS12 skokollektion her (og bemærk modellen Adina, som jeg bestemt ikke er vild med – jo altså uden stretch tak).

//I’m taking a look at Acnes SS12 shoe collection. And I’m positive, especially with Star the short, black boots.//

Reklamer
Comments
6 Responses to “Acne SS12 Shoe Collection”
  1. Charlotte B siger:

    Jeg må vist bare snart få købt et par Pistols. Jeg sukker over dem hver gang de kommer i en ny udgave 🙂

    • I hear you Charlotte. Jeg har også gået rundt om den varme grød lææænge. Men de er jo ikke verdens billigste sko, så det er selvfølgelig en investering. Jeg overvejer den brune version, når nu jeg har mine sorte fra Billi Bi. Hvilken farve er du på?

  2. J'adore blog siger:

    Uhh lækre lækre sko 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: