The Fashion Guitar – A Must Read

Spottede for nyligt et cool outfit på en lige så cool bloggerinde hos Fierceogfattig.dk, og jeg måtte straks se nærmere på bloggen bag – The Fashion Guitar. Og nu er endnu en yndlingsblog tilføjet til samlingen (og linklisten) for Charlotte, som bloggeren hedder, har en fantastisk inspirerende stil og så poster hun gennemførte outfitbilleder stor set hver dag – ret utroligt! Udover det så rejser Charlotte også en hel del, men pt. er hun bosat i London, og hun er super god til at finde og matche de bedste sager fra highstreetbutikkerne og kombinere dem med få dyrere sager, som eks. de populære sneakers fra Isabel Marant eller Arty-ringen fra YSL.

Jeg er pt i gang med at læse hele bloggen igennem, og jeg har allerede fået en masse inspiration til nye outfits. Er du gravid er bloggen også et godt tip, for Charlotte har nemlig lige født en lille dreng – hun var dog super chic til det sidste.

Hermed en anbefaling – find bloggen her.

// If you haven’t visited The Fashion Guitar, you have to go now and check out the blogger Charlotte, who is a skilled outfit-creater. She mixes high street fashion with high end on an inspiring and innovative way – I’m hooked and now you will too//

Reklamer
Comments
2 Responses to “The Fashion Guitar – A Must Read”
  1. Trine Lykke siger:

    Hun har virkelig god stil, suk 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: