Sorbet Colours Makes a Summer Wardrobe

Jeg håber ikke I er ved at være trætte af de feminine sorbet-farver – også kendt som pasteller! Jeg er nemlig slet ikke færdig med de delikate nuancer, der både går godt sammen og som et pift til klassiske farver som sort, grå, hvid og navy. Og butikker og webshops bugner også af de lyse toner i øjeblikket, så det er det perfekte tidspunkt at fylde garderoben med sommerstyles – især nu hvor vejret endda arter sig. Jeg har fundet lidt pastel-favoritter til jer, og hver og en måtte de gerne smutte hjem og forskønne min garderobe.

1. Skøn ferskenfarvet kjole med fin krave fra Zara til 579,-. Kjolen vil også være perfekt med en cardigan eller en tynd sweater på køligere dage.

2. Lavendelfarvet kjole med korte ærmer fra Topshop til ca. 232 kr. Lækker med flade sandaler og en cross-over bag.

3. Fantastisk coralfarvet jakke med blomster og print fra Rika. Jakken står til 2400,- og er derfor ikke helt billig, men den leopardprintede model, jeg ejer, er et hit i garderoben til både jeans og kjoler, og mon ikke denne bliver lige så god.

4. Er man kun til en lille smule farve, er et par solbriller det rigtige valg. Fra Asos til 141 kr.

5. Fantastisk oversize halskæde med sten fra Asos, 378 kr.

6. Jeg er vild med nederdelene fra T by Alexander Wang, og hans tees og toppe skulle også været spot on. Her i en frisk citrongul til 525,-

7. Lækker af afdæmpet ruskindsclutch fra Stine Goya til 1200,-

8+9. En nem og billig måde at tilføje lidt pastelfarve til dit look er med et cover til telefonen. Disse findes i 6 forskellige nuancer til 149,- og er i blødt gummi, så telefonen beskyttes mod slid.

10. Okay, troede egentlig først at det her var rigtige gummistøvler, men prisen afslørede alt. Her er tale om en fin lysegul sæbe til badeværelset til 42 kr.

11. Har man set mage til lyseblå blondesag – perfekt til sommerens mange bryllupper og barnedåb. Jeg er fan, kjolen er fra Topshop til ca. 446 kr.

//I’m still a big fan of sorbet/pastel colours. Perfect for summeroutfits or to make a basic outfit pop!//

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: