Recipe – coconut tops

Har lovet at bringe opskriften på disse lækre kokustoppe, der tager et øjeblik at kreere. Her kommer den – lige til søndagskaffen:

Kokustoppe ca. 15 stk medium toppe

75 gram smør

200 gram kokusmel

150 gram sukker

2 æg

Evt lidt revet citronskal

Smelt smørret i en gryde. Rør sukker og æg sammen og tilsæt det smeltede smør. Endelig røres kokusmelet i.  Form toppene med bagsiden af to skeer og placér dem på bagepapir. Bages i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 12-15 minutter – eller til de er blevet lysebrune. Når toppene er færdige skal de køle af. Imens smeltes god, mørk chokolade i et vandbad og toppene dyppes heri og sættes på bagepapir. Og så skal de bare spises!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: