5 I Enjoy – Petit Delights

Det er længe siden, der har været en omgang små glæder på bloggen, så her kommer et lille sammensurium, der særligt bærer præg af skønne sommerelementer, jeg ikke kan være foruden.

Den tidlige sommer er sæson for pæoner, og denne skønne bonderose er vel næsten den smukkeste og mest overdådige af alle blomster. Elsker at cykle hjem med et bundt i brunt papir og placere dem i fine vaser på bordet.


Dagens outfit bærer præg af det lune vejr, og jeg er derfor hoppet i yndlings sommerbukser i silke fra Baum Und Pferdgarten med det skønneste print.

Sommertid er istid, og her er yndlingsisen, Mmm Maxibon!

Er sikker på at jeg kommer til at gå igennem sommeren i denne gråmelerede sag – den er fin både med synlig elastik og med en løs top eller tee.

Har opdaget dadler! De er jo perfekte som en sød snack og endnu bedre i rawkager. Har bagt en brownie, som smagte helt fantastisk, og den opskrift skal I selvfølgelig have en dag.

//A few pictures showing some of my favorites – lovely flowers, todays outfit, ice cream, lovely A. Wang skirt and dates, which are perfect to make a raw brownie//

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: